Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Υποχρεωτική η δήλωση των χοίρων στην Κτηνιατρική υπηρεσία λόγω κρουσμάτων Αφρικανικής Πανώλης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας, καλεί όποιον έχει χοίρους (έστω και έναν) να τον δηλώσει στον πρόεδρο της Κοινότητάς του.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν από την υπηρεσία επιτόπιοι έλεγχοι και όσοι βρεθούν να έχουν χοίρους χωρίς να τους έχουν δηλώσει στον πρόεδρο, θα τους επιβληθούν κυρώσεις - πρόστιμα.

Η δήλωση των χοίρων είναι υποχρεωτική εξαιτίας του κινδύνου εισόδου και εξάπλωσης στην Ελλάδα του νοσήματος της Αφρικανικής Πανώλης, που προσβάλει τους χοίρους ως επί το πλείστον.

Εκ της Υποδιευθύνσεως Κτηνιατρικής
Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής