Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Λογοτεχνική διάκριση για τον συντοπίτη μας συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή

Μια σημαντική λογοτεχνική διάκριση πέτυχε ο συγγραφέας και καθηγητής του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας Βαγγέλης Ντελής.

Συγκεκριμένα τιμήθηκε με Έπαινο για το έργο του «Είδωλα Καμόντων» στον 97ο Καλοκαιρίνειο Διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου, που διοργάνωσε ο Φιλολογικός Σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, ο αρχαιότερος λογοτεχνικός φορέας της χώρας, του οποίου οι κριτές είναι Καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής και θεωρείται από τους πιο έγκυρους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Πριν από τη βράβευση διαβάζεται αναλυτική κριτική για τα διακριθέντα έργα.

.Η εκδήλωση βράβευσης έγινε στο κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρίτση στην Αθήνα την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Ομότιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, κύριος Μανώλης Μικρογιαννάκης, ο οποίος ήταν καθηγητής του Βαγγέλη Ντελή, του απένειμε το βραβείο.

πηγή







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής