Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου για τις δράσεις εξωστρέφειας του Γυμνασίου Ιτέας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για τις δράσεις εξωστρέφειας του Γυμνασίου Ιτέας

"Η Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Καρδίτσας θα στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις εξωστρέφειας και ανάδειξης της σημαντικότητας του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος.
Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο, που μικρά σχολεία, σε "δύσκολες" περιοχές, σαν αυτό του Γυμνασίου της Ιτέας, χρησιμοποιούν όλα τα ευρωπαϊκά εργαλεία για να φέρουν σε επαφή μαθητές από Ευρωπαϊκά κράτη, ανταλλάσσοντας ιδέες και αντιλήψεις και κάνοντας γνωστές τις δυνατότητες της περιοχής μας.
Τα ολόθερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη Ολυμπιονίκη της πάλης Κώστα Θάνο ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη συμμετείχε στο δρώμενο της αναπαράστασης της πάλης όπως γινόταν στην αρχαία Ελλάδα και φυσικά στον Διευθυντή του Σχολείου κύριο Παναγιώτη Ταγκούλη και στους καθηγητές Άννα Καραμούρτου, Σπύρο Τσούτσα, Αρετή Λαχανά και Ευαγγελία Μιχαήλ.
N.B.: Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον αεικίνητο Παύλο Σαμαρά για την εξαιρετική δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης."

     Κωνσταντίνος Νούσιος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής