Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στην Καλαμπάκα

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή και επισκευθηκε το μοναστήρι της "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΙΝΟΥ" τον πατέρα Ιωάννη στην Καλαμπάκα.
Η αναχώρηση έγινε στις 7:00 πμ το πρωί από την πλατεία της Ιτέας.
Ο πάτερ Ιωάννης τυφλός από 14 χρονών τον πήγαν οι γονείς του στα Μετέωρα όπου γονάτισε μπροστά στην Παναγία και την παρακάλεσε να τον αφήσει να ζήσει ο "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ" της.
Έτσι κι έγινε.
Μετά από πολλές εγχειρήσεις και με καρκίνο του ματιού και φτέρνας έφτιαξε ένα πανέμορφο μοναστήρι στο βουνό της Καλαμπάκας.
Η αναχώρηση έγινε στις 7:00 πμ το πρωί από την πλατεία της Ιτέας.
Αφού έφτασαν εκεί ο ίδιος τους ετοίμασε καφεδάκι, τους μίλησε για την ιστορία του, τους σταύρωσε με τον σταυρό του Αγίου Παϊσίου προσκύνησαν την Παναγία και αναχώρησαν για την ταβέρνα στην Καλαμπάκα για μεσημεριανό.
Στη συνέχεια ηπιαν απογευματινό καφεδάκι στο φρούριο Τρικάλων και μετά πηραν τον δρόμο του γυρισμού.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί για ακόμα μια φορά ολες τις κυρίες για την στήριξη σε κάθε βήμα του συλλόγου





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής