Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στα χρονικά για την Αναγέννηση...

Την ίδια στιγμή που το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών βιώνεται κατα τροπο αποκαλυπτικό απο το σύνολο των φιλάθλων, το θράσος εκείνων που θέλων να λέγονται λειτουργοί της δικαιοσύνης δεν έχει όρια! Την στιγμή που αθωώνονται κατα τροπο προκλητικό ομάδες που είχαν καραμπινάτες πλαστογραφίες όχι μόνο ενημεροτήτων, αλλά και εγγυητικών συμμετοχής, την στιγμή που οι διώξεις για τα καραμπινάτα στημένα παιχνίδια προχωράνε με ρυθμούς χελώνας και προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη καχυποψία, η αθλητική δικαιοσυνη προσπαθεί να πεισει (ποιον αραγε;) οτι κάνει... κάθαρση!

Στην Καρδίτσα ο τίτλος έχει ήδη κατακλύσει τα τοπικά σαϊτ και τις συζητήσεις των φιλάθλων: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! Κάνουν "κάθαρση" μέσω της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ομάδας που δεν συμμετείχε στα στημένα!!! Κάνουν "κάθαρση" μέσω της ομάδας που για 200 ευρώ εγκαλείται για δόλο, κάνουν "κάθαρση" ρίχνοντας τις καθαρές ομάδες και επιβραβεύοντας όλους τους παράνομους κατα τροπο προκλητικό!!! Εχει άραγε απομείνει τίποτα όρθιο σ' αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα; Η Αναγέννηση μέσω του προέδρου της Σωτηρη Αντωνίου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας! Τα αυτιά όμως των "υπευθυνων" δεν ιδρώνουν!!!

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΙΣΧΟΣ

Η αποφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της football league χαρακτηρίζεται ως απόφαση - ΑΙΣΧΟΣ απο τους ανθρώπους της Αναγέννησης και δικαιολογημένα! Ενώ η ομάδα τιμωρείται για το ίδιο παράπτωμα (να θυμίσουμε ότι η Αναγέννηση δεν είχε ασφαλιστική για 200 ευρώ και πληρωσε στο ΙΚΑ 270.000 το οποίο εχουν "ΚΑΤΑΦΕΣΩΣΕΙ" σχεδόν όλοι στην κατηγορία) έχει διαφορετική αποφαση σε σχέση με τον Ιωνικό και τον Εθνικό.

Για την Αναγέννηση γίνεται λόγος για απευθείας υποβιβασμό ενώ για τον Ιωνικό και τον Εθνικό γίνεται διευκρίνηση ότι καταλαμβάνουν την τελευταία και προτελευταία θέση της βαθμολογίας!!! Την ίδια στιγμή η Αναγέννηση έχει κερδίσει την ένσταση κατα του Εθνικού για τη μη καταβολή του προστίμου απο την ΕΠΟ και συμφωνα με την τελική βαθμολογία είναι πάνω απο Εθνικό και Ιωνικό! Μηπως είχαν κάτι στο μυαλό τους οι κυριοι της Πειθαρχικής μ' αυτή την "διαφορετικότητα" στα σκεπτικά; Μήπως περιμένουν διαφοροποιήσεις στη βαθμολογία και αποφάσισαν κατ' αυτόν τον τρόπο; Μηπως εχει δίκιο ο Πηρούνιας που είναι αισιόδοξος οτι ακόμη και με καταδικαστική αποφαση για την ομάδα του αυτή θα σωθεί;

Τι συμβαίνει εδω πέρα; Ποιος ελέγχει ποιον; Που θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που έχουν προσβάλει το περι δικαίου αίσθημα ανεπανόρθωτα; Μια πόλη είναι στο πόδι! Μια πόλη οπου η ομάδα της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με καμμια ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ στο πιο βρώμικο όπως αποδεικνύεται πρωτάθλημα της Ευρώπης!!!! Ποιος θα λογοδοτήσει απεναντι σ' αυτή την πόλη;

ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ


Η Αναγέννηση και με τη νέα αποφαση - έκτρωμα οπως χαρακτηρίζεται δεν προκειται να τα παρατήσει. Θα κυνηγήσει το δίκιο της μέχρι τέλους μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!! Καταρχήν θα καταθέσει έφεση για ανατροπή της αποφασης της πειθαρχικής! Και αν κι εκεί δεν βρεθεί δίκιο θα πάει στο CAS. Την ίδια στιγμή το νομικό επιτελείο της ομάδας ετοιμάζεται να ασκήσει σωρεία αγωγών και μηνύσεων προς πάσα κατεύθυνση και ακόμη και στα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της football league αλλά και σ' αυτά της ΕΙΜ που τιμώρησαν την ομάδα ενώ αθώωσαν κατα τρόπο προκλητικό την Ηλιούπολη, την Παναχαϊκή και τη Βέροια! Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν θα ησυχάσουν απο την Αναγέννηση! Δεν θα φύγουν οι καθαροί για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι άλλοι! Το αντίθετο θα γίνει! Ο κόσμος πλέον έχει φθάσει στα όριά του!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

2 σχόλια:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Η καριόλα η παράγκα μια ζωή έχει ξεφτυλίσει όλες τις αδύναμες ομάδες. Τα λαμόγια όλα έχουν μπαστακωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Εριξαν την Αναγέννηση την πιο καθαρή ομάδα, τα κωλόπαιδα

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ελεγαν, το μαχαίρι θα φτασει στό κόκκαλο...αλλά χτυπάνε μέρη που δεν εχουν...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής