Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

- Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη Γιορτή Πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε χθες Κυριακή βράδυ η καθιερωμένη Γιορτή Πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού.

Οι πίτες όλων των ειδών που είχαν ετοιμαστεί με μεγάλη φροντίδα και μεράκι από τις γυναίκες του χωριού και προσφέρθηκαν αμέσως μετά, τιμήθηκαν δεόντως από όλους τους παρευρισκόμενους που επαίνεσαν την ποιότητά τους και την απολαυστική τους γεύση, ενώ ο Σύλλογος παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας και του Συλλόγου Μουζακίου.

Ο δήμαρχος Δήμου Παλαμά Κώστας Πατσιαλής στον χαιρετισμό του, σημείωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει να ενεργοποιήσει τους δημότες ώστε να αναδειχθούν οι Σύλλογοι της Ιτέας ως το τοπικό πολιτιστικό απόθεμα και να αποτελέσει το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος, και η εκδήλωση τελείωσε αργά.
Τυχεροί βέβαια αυτοί που πρόλαβαν και απόλαυσαν τις νόστιμες πίτες, που "εξαφανίστηκαν" σε ελάχιστο χρόνο.

Οι επισκέπτες ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά, καθώς επίσης και πολυπληθής η παρουσία των επισήμων και των δημοτικών αρχόντων.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζένη Μακρή ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την μεγάλη συμμετοχή και την αμέριστη στήριξη τους σε κάθε εκδήλωση που κάνει ο Σύλλογος.

Για την ιστορία την εκδήλωση τίμησαν:
Ο Ιερέας του χωριού Βασίλειος Γερούκης, ο Δήμαρχος Παλαμά Κώστας Πατσιαλής, οι αντιδήμαρχοι Βάϊος Καραγιάννης, Ηλίας Λιάχανος, Τατσιός - Πέτρου Θωμάς, θεοδώρου Αντώνιος, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ  Βαϊόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θεόδωρος Σδόγγος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του χωριού μας.

                         Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση....


















































1 σχόλιο:

κωνσταντινος μητρακος είπε...

Ολα ηταν υπεροχα και οι πιτες φανταστικες ... σαν τις κυριες που τις επλασαν !!!
Τζενη , Τζενη μπραβο σε σενα και σ'ολες τις κυριες !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής