Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Στις 7 Δεκεμβρίου στον Παλαμά η Γενική Συνέλευση των Θεσσαλών Καραγκούνηδων

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 στον Παλαμά, στην έδρα του Αμφικτιονικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των Θεσσαλών Καραγκούνηδων, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναγιώτης Παλαμάς , διδάσκαλος του γένους».

Καραγκούνηδες από όλη την πεδινή Θεσσαλία θα συναντηθούν, για να συζητήσουν, να προτείνουν και να ενημερωθούν από το Αμφικτιονικό Συμβούλιο για τα πεπραγμένα της Αμφικτιονίας, από το Δεκέμβρη του 2013 έως το Δεκέμβρη του 2014 και για τον προγραμματισμό μέχρι το Δεκέμβρη του 2015.

Στο πλαίσιο αυτής της Γενικής Συνέλευσης θα επιδοθεί ψήφισμα τίτλου τιμής στο Δήμαρχο Φαρσάλων Άρη Καραχάλιο για την άριστη συνεργασία που είχε με τα μέλη της Αμφικτιονίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία του 3ου Καραγκούνικου Ανταμώματος και του 3ου Πανελλήνιου Εθνολογικού Συνεδρίου, το οποίο Συνέδριο θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα με την έκδοση των πρακτικών. Επίσης θα επιδοθεί τίτλος τιμής στον Καραγκούνη Αντιπεριφερειάρχη Βασίλειο Τσιάκο για την ηθική και υλική στήριξη προς την Αμφικτιονία των Θεσσαλών Καραγκούνηδων.  

Στην ετήσια αυτή καθιερωμένη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιείται πάντα ην πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη, θα είναι παρόντες ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο οποίος θα φιλοξενήσει το 4ο Καραγκούνικο Αντάμωμα και το 4ο Πανελλήνιο Εθνολογικό Συνέδριο, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης που στην Περιφέρειά του θα πραγματοποιηθούν το 5ο Καραγκούνικο Αντάμωμα και 5ο Πανελλήνιο Εθνολογικό Συνέδριο.

Το Αμφικτιονικό Συμβούλιο της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων, που δημιουργήθηκε το 2009 στον Παλαμά και έχει ρόλο καθαρά  ερευνητικό, μελετητικό, παρεμβατικό, και επικοινωνιακό σας περιμένει την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας, για να ξετυλίξετε μαζί του το κουβάρι της ιστορίας των γηγενών και αυτόχθονων κατοίκων της πεδινής Θεσσαλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής