Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Αναβίωση του εθίμου της Γουρνοχαράς στήν Ιτέα

Σας προσκαλούμε στην αναβίωση του εθίμου της Γουρνοχαράς, για 4η χρονιά φέτος, που θα λάβει χώρα στην πλατεία της Ιτέας την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

Μετά τις τρείς επιτυχημένες εκδηλώσεις, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας σε συνεργασία με τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς, επιχειρούν και υπόσχονται και για φέτος μια εξίσου όμορφη γιορτή.

Σας περιμένουν λαχταριστές γεύσεις από μπριζόλες, τηγανιές, τραγανές τσιγαρίδες, και λουκάνικα μαγειρεμένα σε παραδοσιακά καζάνια με καυσόξυλα.
Όλα αυτά με συνοδεία δωρεάν εκλεκτού κρασιού και παραδοσιακής μουσικής.

Σας περιμένουμε!!!

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής