Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου σας προσκαλούμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας για την καθιερωμένη εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Ώρα 16:00 μμ προβολή ταινίας, θα προβληθεί η Χριστουγεννιάτικη κωμωδία "ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2" για τους μικρούς μας φίλους.

- Ώρα 18:30 έναρξη εκδήλωσης με απόδοση τιμής και αναμνηστικού στην Κυρία Σοφία Παπαδήμου-Μακρή για την μεγάλη προσφορά της ως Δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.

- Θα ακολουθήσουν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα από την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του κ. Μπίμπιλα Αχιλλέα και τη συνοδεία της μουσικού κ. Μαντοπούλου Χριστίνας.

- Θα ακολουθήσει βράβευση μαθητών που πέρασαν σε ΑΕΙ

- Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν μελομακάρονα και άλλες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Με το πέρας της εκδήλωσης οι μικροί μας φίλοι θα αφήσουν στον ουρανό της Ιτέας τα φαναράκια των ευχών.

- Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την 4η Έκθεση Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας.
Με εκτίμηση Ε.Μ.Σ.Ιτέας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής