Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Ενημερωτική εκδήλωση για την ΚΑΠ 2014-2020 στην Ιτέα από τον Α.Σ. Καρδίτσας «Η Νέα Ένωση»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές την Τρίτη 02/12/2014 στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην Δημαρχείου Ιτέας ενημερωτική εκδήλωση για την νέα ΚΑΠ 2014-2020, που οργανώθηκε από τον Α.Σ. Καρδίτσας Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Γιαννάκος εκ μέρους του Δ.Σ. παρουσίασε το σχεδιασμό του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα ενώ στη συνέχεια τα στελέχη του Συνεταιρισμού αναφέρθηκαν εκτενώς στη νέα ΚΑΠ 2014-2020, τις αλλαγές που φέρνει και πως αυτές θα επηρεάσουν τη γεωργική δραστηριότητα τα επόμενα χρόνια, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει.

Έγινε αναφορά και στους 2 Πυλώνες της ΚΑΠ 2014-2020 και ειδικότερα στον τρόπο καταβολής των άμεσων και συνδεδεμένων ενισχύσεων καθώς και στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης τέθηκαν πολλά ερωτήματα και προβληματισμοί από τους συμμετέχοντες τα οποία απαντήθηκαν από τα στελέχη του Συνεταιρισμού.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για την νέα ΚΑΠ 2014-2020 θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 04/12/2014 στο Προάστιο, στις 09/12/2014 στον Παλαμά και στις 11/12/2014 στην Καρδιτσομάγουλα, ενώ προγραμματίζονται και σε άλλες Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες της περιοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής