Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου πήγε εκδρομή στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ στήν Αθήνα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη για μια ακόμα φορά για την μεγάλη συμμετοχή και εμπιστσύνη που δείχνουν στόν νεοσύστατο Συλλογό μας.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Καρδίτσας και ειδικά τον Αντιπεριφεριάρχη κο Βασίλη Τσιάκο για την ευγενή χορηγεία της εκδρομής.
Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη ξεναγό μας κα Μαρία Παρχα για την όμορφη και ουσιαστική ξενάγησή της.

      Η πρόεδρος
Κατερίνα Πανταζώνα Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής