Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. Δήμου Παλαμά Διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Προαστίου

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. δήμου Παλαμά διοργάνωσε χθές την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 το απόγευμα Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Προαστίου για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Σελλάνων.
Προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό

Η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ. Καραΐσκου Φωτεινή καλωσορίζοντας όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ πρώην Δήμου Σελλάνων στην Ταβέρνα Βούλας Βαΐτση στο Προάστιο ανέφερε:
"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ θέλοντας να δώσουμε μαι ζεστή Χριστουγεννιάτικη νότα στα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Σελλάνων να ανταλλάξουμε ευχές, να διασκεδάσουμε, να δώσουμε χαρά και χαμόγελα εν όψη των γιορτινών Χριστουγεννιάτικων ημερών. Ευχαριστούμε τον χορηγό της εκδήλωσης κ. Παναγιώτη Γεωργαντά και τον φούρνο του Κων/νου Τσιτσιπά που προσέφερε δωρεάν το ψωμί και το ψήσιμο του φαγητού". 

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου Προαστίου που τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις φωνούλες τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσίντζας Αθανάσιος, Μοσχόπουλος Απόστολης, Φούντα-Κυρίκου Ράνια, Φαλάρας Βασίλειος καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: