Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. Δήμου Παλαμά Διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Παλαμά

Ολοκληρώθηκαν την παρασκεύη οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΠΑ στο κεντρικό ΚΑΠΗ Δήμου Παλαμά, όπου παρευρέθησαν αρκετά μέλη του ΚΑΠΗ Παλαμά.

Η Πρόεδρος κ. Καραΐσκου Φωτεινή καλωσόρισε τους παρευρισκομενους και τόνισε:

"Χρόνια πολλά με δύναμη και υγεία. 
Σήμερα ολοκληρώνουμε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ΚΑΠΗ Παλαμά. Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αν δημιουργήσουμε χαρούμενη ατμόσφαιρα και να υποδεχτούμε τις γιορτινές ήμερες των Χριτουγέννων με χαμόγελα και ελπίδα. Ολες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με προσφορές και δεν κόστισαν στον Δήμο ούτε ένα ευρώ. Ευχαριστούμε λοιπόν τον χορηγό μας Παναγιώτη Γεωργαντά και τον φούρνο Ζαγανά για την βοηθεια του."

Στην ανωτέρω εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τσιρώνης Ιάσων, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τσιαδήμος Δημήτριος, ο αιδεσιμότατος ΠαπαΧαράλαμπος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑ Τζιώτα Ειρήνη, Καρδούλα Βίκυ και Ράγια Ευαγγελία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής