Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση για τη Λύσσα στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

Μία πολύ σημαντική και περιεκτική ενημέρωση σε ότι αφορά στην επανεμφάνιση της Λύσσας στη χώρα μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές και γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας δια στόματος της επισκέπτριας υγείας του Κέντρου Υγείας Παλαμά κας Κατερίνας Γκαντούνα.

Με το πέρας της ενημέρωσης – εισήγησης οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να εκφράσουν απορίες προς την εισηγήτρια, κυρίως σε ότι αφορά στα μέτρα προστασίας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Γκαντούνα για την τόσο χρήσιμη ενημέρωση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής