Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στην 24η Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών

Ο Λαογραφικός Ομιλος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ Καρδίτσας διοργάνωσε και φέτος την 24η Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών στο κινηματοθέατρο στην πόλη της Καρδίτσας.

Συμμετείχαν 10 παιδικά χορευτικά συγκροτήματα απο όλο τον νομό Καρδίτσας τα οποία συνόδευσε ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής.

Η φιλοσοφία αυτής της διοργάνωσης να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά μας, η χρυσή ελπίδα του τόπου μας, απο την τρυφερή παιδική ηλικία να τους δωθούν ερεθίσματα να γνωρίσουν να αγαπήσουν και να μάθουν τις παραδόσεις μας.

Συνάμα τα παιδιά να καλλιεργήσουν αισθήματα φιλίας και συναδέλφωσης καθώς και γέφυρα επικοινωνίας με την γλώσσα της παράδοσης.

Ο Πόλιτιστικός Σύλλογος Ιτέας έδωσε το παρών του στη συνάντηση με δυο χορευτικά τμήματα.
Τα παιδιά μας για μια ακόμη φορά "έκλεψαν" την παράσταση, μας έκαναν περήφανους και μας γέμισαν αισιοδοξία.

>
>























2 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας ευχαριστεί και να συγχαίρει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου και το κάθε παιδί προσωπικά, για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν χθές. Πάνω απ' όλα ευχαριστεί και δίνει πολλά συγχαρητήρια στην χοροδιδασκάλα του χορευτικού την κα Σοφία Τζέλλα που με αγάπη γι' αυτό που κάνει, έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο να νιώσει άλλη μία φορά υπερήφανο για την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας. Για άλλη μία φορά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Σοφία Τζέλλα είπε...

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας!!!!!!πολύ σας χάρηκα!!!!....έτσι δυνατά και σε αυτή την εμφάνιση!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής