Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας πήγε εκδρομή στο Βόλο

Την προηγούμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας πήγε απογευματινή εκδρομή στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στο σπίτι του Αϊ Βασίλη.

Πριν έκαναν μια στάση στο Αρμένιο Λαρίσης για να προσκυνήσουν και να κάνουν παράκληση στην "Παναγία Ζωοδόχου Πηγής" και αφού επισκεύτηκαν το γηροκομείο αναχώρησαν για την πόλη του Βόλου.

Εκεί προσκύνησαν στην "Παναγία Τρύπα", ένα πολύ όμορφο εκκλησάκι το οποίο βρίσκεται κοντά στη θάλασσα όπου εκεί ήπιαν και το απογευματινό τους καφεδάκι, είδαν την πανέμορφη πόλη στολισμένη εν όψη Χριστουγέννων, και το σπίτι του Αϊ Βασίλη.
Έφαγαν βραδινό σε ταβέρνα της πόλης και στη συνέχεια αναχώρησαν για την επιστροφή στην Ιτέα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τα μέλη για την μεγάλη συμμετοχή τους στην εκδρομή





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής