Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλαμά

Συνδημότες και συνδημότισσες
Ας είναι το 2017 το έτος που θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στη ζωή του καθενός μας, αφήνοντας πίσω κάθε δυσκολία και προβλήματα που υπήρξαν έως σήμερα. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, πράγμα που προβάλλει σαν απόλυτα αναγκαίο λόγω των δυσκολιών που περνά η χώρα μας γενικότερα.

Η Δημοτική Αρχή του Παλαμά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της, με σχέδιο, διαφάνεια, και ισονομία, για την ανάταξη των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής, τη στήριξη των πολιτών και ιδιαίτερα των αδυνάτων, συνεπής στο λόγο και στόχο της. Εύχομαι σε όλους, το νέο έτος να φέρει υγεία, δύναμη και αξίες ηθικές σε όλους. Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.»

Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής