Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Γερές βάσεις ο Ενιπέας Ιτέας!

Από τις πιο σταθερές ομάδες της Γ’ ΕΠΣΚ αποτελεί ο Ενιπέας.

Ο σύλλογος της Ιτέας δεν είναι μόνο μία ομάδα που διαγράφει πρωταγωνιστική πορεία φέτος αλλά και ένας οργανισμός που προνοεί για το μέλλον, προσπαθώντας να αναδείξει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών σε μία περιοχή με πλούσια παράδοση στο άθλημα και ανθρώπους με μεγάλη όρεξη και μεράκι στα διοικητικά.

Σε ένα πρωτάθλημα που τα σκορ…πόλο «δίνουν και παίρνουν» ο Ενιπέας αρκείται στα μόλις 6 γκολ (!) παθητικό, διαθέτοντας επίθεση-φωτιά με 44 τέρματα. Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του και πιο έμπειρους που κρίνονται απαραίτητοι για την καθοδήγηση και την πρόοδο των φερέλπιδων αθλητών, η ομάδα της Ιτέας παρουσιάζει σοβαρή εικόνα και δίνει το κίνητρο σε περισσότερα παιδιά να στραφούν προς τον αθλητισμό.

Με «πρώτο βιολί» άλλωστε τον 17χρονο Γιώργο Παππά, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα, πώς να μη δοθεί βαρύτητα στο μέλλον από την ομάδα που έχει σε πλήρη λειτουργία ακαδημίες, οι οποίες με τον καιρό γίνονται και πιο οργανωμένες.

Με κύριο αντικείμενο το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη, το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα την έννοια του αθλητισμού, η ακαδημία του Ενιπέα, στην προσπάθειά της για δημιουργία μιας αθλητικής κοινωνίας στην Ιτέα και τη γύρω περιοχή έχει πετύχει πολλά, προς όφελος των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σε ό,τι αφορά την αντρική ομάδα, έχει ήδη επιτευχθεί η σταθεροποίηση στην τετράδα ανόδου και με τρεις συνεχόμενες νίκες, άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για ανάλογη συνέχεια.

karditsasportiva.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής