Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Παραίτηση αντιπροέδρου Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά και δύο μελών του Δ.Σ. του οργανισμού λόγω φόρτου εργασίας

Τρεις παραιτήσεις για προσωπικούς λόγους και φόρτου εργασίας είχαμε στο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά με το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του να προχωρά στην αντικατάστασή τους.

Η πρώτη αφορά τον Αντιπρόεδροκο Δημήτριο Τασιούλη που υπέβαλλε την παραίτησή στις 16 Νοεμβρίου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και φόρτο εργασίας με τον δημότη και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. κο Δημήτριο Κοντοβάϊο να τον αντικαθιστά ως προς τη θέση του μέλους.

Στις 29 Νοεμβρίου υπέβαλλε την παραίτησή της λόγω αυξημένων υποχρεώσεων η κα Πηνελόπη Μαντοπούλου με την δημότισσα κα Ζωή Καστόρη – Κουτσερίμπα να είναι η αντικαταστάτριά της.

Στις 2 Δεκεμβρίου υπέβαλλε την παραίτησή της λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και η Κα Ελβίρα Δεληγιάννη με την δημότισσα κα Ευαγγελία Τσίρα να είναι η αντικαταστάτριά της.

Τέλος, κατόπιν φανερής ψηφοφορίας νέος Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά» (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) ορίζεται το μέλος του Δ.Σ. κος Κωνσταντίνος Βασδέκας.

Υπενθυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα είχε υποβάλει την παραίτησή του και ο πρόεδρος του οργανισμού κος Άρης Τσίρας με τον κο Θωμά Κοντοβάϊο να τον αντικαθιστά ως προς τη θέση του μέλους και τον κο Μπακαβέλο Βάϊο να εκλέγεται πρόεδρος του οργανισμού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: