Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη βραδιά...

Την παραμονή Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.
Από νωρίς η αίθουσα του Δημαρχείου γέμισε παιδιά για την καθιερωμένη παιδική Χριστουγεννιάτικη ταινία.
Στη συνέχεια η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.
Εκεί περίμενε και η makeup artist Ντίνα Μακρή να μακιγιάρει (face painting) τα πρόσωπα των κοριτσιών για την γιορτή.
Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μπαλαντίνας καλωσόρισε και ευχήθηκε τούς παρόντες ανοίγοντας την γιορτή.
Ακολούθησε η χορωδία του συλλόγου με τη συνοδεία της μουσικού κ. Χριστίνας Μαντοπούλου και με τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα πάντα στο πνεύμα των εορτών με τραγούδια και κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.
Ακολούθησε βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών-ριών του Λυκείου Ιτέας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες και ανώτερες σχολές.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου αφού συνεχάρη τους μαθητές ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο καινούργιο χρόνο.

Με το πέρας της εκδήλωσης όλοι μαζί με τα παιδιά άφησαν στον ουρανό της Ιτέας τα φαναράκια των ευχών ενώ η νύχτα φωτίστηκε με βεγγαλικά σε μια πανδαισία εικόνων και χρωμάτων.

Στην γιορτή παρευρέθηκαν επίσης οι:
Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Λωρίδας, ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Κοντοβάϊος, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ Βάϊος Μπακαβέλος, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή, ο διευθυντής Γυμνασίου - Λυκείου Ιτέας Γεώργιος Βαλαράκος και οι καθηγητές της Ιτέας Αλέξανδρος Βελεσιώτης και Ευάγγελος Σπυρόπουλος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή, και ιδιαίτερα την Ντίνα Μακρή (μακιγιάζ) και τον Ηλία Μακρή (Ηχητικά) για την άμεση ανταπόκριση στήριξη και βοήθειά τους.

Ήταν μια υπέροχη γιορτινή βραδιά για όλους, απ΄αυτές που μας έχει συνηθίσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος κάθε χρόνο....





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής