Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας συμμετείχε στο 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Μετά από πρόσκληση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας συμμετείχε στο 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Ομβριακή.

Άψογο ενδυματολογικά και χορευτικά το τμήμα μας παρουσίασε χορούς από την πεδινή Θεσσαλία υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Τζέλλα.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Ζώτο για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και συγχαίρει τους χορευτές για την παράσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής