Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Γιορτή Σταριού και Ψωμιού στο Φύλλο Καρδίτσας

Η γιορτή Σταριού κ Ψωμιού στο Φύλλο Καρδίτσας έλαβε τέλος.
Σε μια κατάμεστη πλατεία πάνω από 500 άτομα, τα παιδικά χορευτικά τμήματα το Πολιτιστικού Συλλόγου Φύλλου ήταν καταπληκτικά. Το χορευτικό τμήμα του ΜΕΞΙΚΟΥ ήταν ανεπανάληπτο αποτελούμενο από 30 άτομα παρουσίασαν μια καταπληκτική παράσταση και ο κόσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί.
Στη συνέχεια ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φθιώτιδας παρουσίασε ένα πανέμορφο πρόγραμμα και ενθουσίασε όλο το κοινό.
Το επόμενο χορευτικό μας ήρθε από τον Πυργετό Λάρισας. Νέα παιδιά όλοι τους έδωσαν πολύ κέφι και ζωντάνια στην εκδήλωση ήταν πραγματικά υπέροχοι.
Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους, τις γυναίκες που έφτιαξαν το πλιγούρι με προβατίνα παραδοσιακό φαγητό του χωριού μας, τις υπέροχες πίτες και τα γλυκίσματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωματείο Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας που μερίμνησε ώστε να έχουμε κοντά μας το χορευτικό συγκρότημα του Μεξικού.
Επίσης όλη τη δημοτική αρχή του Δήμου Παλαμά.
Ειδικά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ κ Μπακαβέλο Βάϊο για τη μεγάλη στήριξη του.
Την χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας κ Βάσω Γούσια που με τεράστια υπομονή και επιμονή μας έχει φτάσει πολύ ψηλά. Τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φύλλου κ Βαγγέλη Πάσχο και τέλος τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων Ιτέας κ Αχιλλέα Μπαλαντίνα την κ Αθηνά Σιδέρη από το Θεσσαλικό Χοροστάσι. Επίσης τους συλλόγους από το Ερμίτσι και Βλοχό.
Πολλά πολλά ευχαριστώ σε όλους.
Ραντεβού σε ένα μήνα και πάλι στα ΦΥΛΛΕΙΑ 2018










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής