Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Περί αποδράσεως αρβύλας....εκ ποδός γυναικείου

Αναφορά Ενωμ/ρχου Β΄ Τάξεως Μίχου Ζουλαχμάκη Αστυνόμου Κούλουρης και των πέριξ Επαρχιών αυτής.

 Περίληψις
“Περί βιαίας αποδράσεως εγχωρίου αρβύλας εκ ποδός γυναικείου και πίλου εκ κεφαλής αλλοφύλου άρρενος διατελούντος επί συστάσεις ενταύθα προσωρινών.

Προς
το αξιότιμον κ.κ. Αρχηγείον Χωροφυλακής

Αθήναζε

Έχω την τιμήν να φέρω εις γνώσιν υμίν ότι χθές περί λύχνων αφάς καιροφυλακτήσας λάθρα και υπούλως συνέλαβον ζεύγος ερωτομανές αποτελούμενον εκ μιας εγχωρίου νεανίδος και ενός αλλοφύλου άρρενος διατελούντος επί συστάσει ενταύθα προσωρινώς αλλά λόγω του Δημοτικού σκότους και ελλείψει ιδιωτικού φαναρίου εις χείρας μου απέδρασαν και εξακολουθούν απέδρα αφήσαντες ακουσίως εις τον τόπον του εγκλήματος τα τεκμήρια της ανόμου πράξεως των την τέχτε εγχώρων αρβύλαν και τον πίλον του αλλοφύλου άρρενος, άτινα συνέλαβον άνευ αντιστάσεως τινός.

Αύριον θα επωφεληθώ της ενταύθα Παγκοσμίου ζωοπανηγύρεως και θέλω προβάλει την εγχώριον αρβύλαν εις τους πόδας των γυναικών προς αναγνώρισιν της ενόχου οικοδεσποτίσης ταύτης κηρυχθείσης εις άγνοιαν.

Εν Κούλουρη τη 17 Νοεμβρίου 1894

Ευπειθέστατος ο Αναφέρων

Μίχος Ζουλαχμάκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής