Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Γενική Συνέλευση στον "Ενιπέα" Ιτέας

Για την Πέμπτη, 14 Ιουνίου όρισε τη Γενική του Συνέλευση o ΑΣ Ενιπέας Ιτέας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Σύλλογο, αυτή θα γίνει στις 21:00 στο πρώην δημαρχείο Ιτέας και θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια, ενώ θα έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα.


Η ανακοίνωση:
«Καλούνται τα μέλη του Α.Σ Ενιπέα σε γενική συνέλευση την Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου Ιτέας με θέμα «εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου».

Η παρουσία όλων κρίνεται σημαντική για τον ένδοξο μέλλον της ομάδας!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής