Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας στις εκδηλώσεις του Δήμου μας

Στην έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά συμμετείχε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο η χορωδία του συλλόγου μας μαζί με τη χορωδία του Δήμου Παλαμά παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη συνοδεία ορχήστρας υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα.
Η χορωδιακή βραδιά ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο χορωδό Γιώργο Χατζηρίζο.

Στις χορωδούς απονεμήθηκαν έπαινοι από τον ΔΟΠΑΠΑΠ για τη διάκρισή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν στην Αθήνα όπου κατέκτησαν τη 2η θέση.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες:
1. Μικτή χορωδία Δήμου Παλαμά
2. Μικτή χορωδία Δήμου Σοφάδων
3. Ε.Μ.Σ. Ιτέας
4. Χορωδία ΚΑΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων.



























Την Κυριακή στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων Παλαμά το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας μαζί με τα παιδιά του Κέντρου Λαογραφικών Ερευνών Παλαμά "Δρώμενα" παρουσίασαν τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση "Της αγάπης το βοτάνι", σε κείμενα και επιμέλεια της χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Τζέλλα, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από θεατές όπου και καταχειροκροτήθηκαν.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής