Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ευχές του Αχιλλέα Καραλή για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Θέλω να ευχηθώ μέσα απ'την καρδιά μου Καλή Επιτυχία, στις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν σήμερα τις Πανελλαδικές εξετάσεις τους.
Εξετάσεις που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε μαθητή και που και εμείς οι μεγαλύτεροι, τις θυμόμαστε με νοσταλγία, αφού ολοκληρώνουν το κεφάλαιο της σχολικής ζωής.
Ας αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα απ'όλους.
Οι γονείς που συμμερίζονται φυσικά την αγωνία των παιδιών τους, για το μέλλον τους, να έχουν τη δύναμη να αντεπεξέλθουν στη μετέπειτα πορεία τους.
Στους εκπαιδευτικούς που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, εύχομαι να είναι πάντα πρόθυμοι για να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους συμβάλλοντας έτσι στο χτίσιμο όλο και καλύτερων γενεών.

 Νέα πορεία Παλαμά
 Αχιλλέας Καραλής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής