Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Εκπαιδευτική Εκδρομή στα Γιάννενα του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας

Το Σάββατο 9 Ιουνίου το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ιτέας μαζί με τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά, διοργάνωσαν εκπαιδευτική εκδρομή στα Γιάννενα.

Επισκέφτηκαν το Μουσείο του Βρέλλη.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εκπληκτικής πιστότητας κέρινα ομοιώματα που δημιούργησε ο Βρέλλης και αναπαριστούσαν σημαντικά γεγονότα της σχετικά πρόσφατης ελληνικής ιστορίας.

Περιηγήθηκαν στο χώρο του κάστρου των Ιωαννίνων και επισκέφτηκαν το Δημοτικό Μουσείο που στεγάζεται στο τέμενος της Β.Δ. ακρόπολης του κάστρου και το Μουσείο Αργυροτεχνίας που στεγάζεται στον προμαχώνα του Ιτς Καλέ.

Επισκέφτηκαν και το νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων.
Λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής τα παιδιά χάρηκαν έναν περίπατο στην άκρη της λίμνης, στο δημοφιλέστερο, ίσως,  σημείο της μεγαλύτερης πόλης της Ηπείρου.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ιτέας βράβευσε και τους μικρούς μαθητές που τέλειωσαν το Δημοτικό Σχολείο εφέτος.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής