Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη στην Ιτέα

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ιτέας πρωτ. Βασίλειος Γερούκης γνωστοποιεί ότι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:30 πμ θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Φύλλου (Δημαρχείο) Τ.Κ. Ιτέας.
Οι εθελοντές Αιμοδότες που θα συμμετάσχουν, πρέπει να μην καταναλώσουν οινοπνευματώδη ποτά κατά την παραμονή.
Όπως ο Κύριός μας επί του Σταυρού έδωκε το Αίμα του για την σωτηρία όλων μας, ας ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμά του προσφέροντας μια μονάδα αίματος για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!
ΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Ο Εφημέριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής