Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά

Την παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας βρεθήκαμε στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά.

Η συνεδρίαση είχε και θέμα τα αιτήματα του συλλόγου μας για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου.
Δόθηκε επίσης η δυνατότητα στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κο Χρήστο Λύτρα, για μια παρουσίαση των άμεσων προβλημάτων και αναγκών του Μουσείου.

Ομόφωνα αποδέχθηκε το σώμα και ενέκρινε ΟΛΕΣ τις προτάσεις μας.
Το γεγονός της καθολικής αποδοχής των αιτημάτων μας, γεμίζει τα μέλη του συλλόγου μας με όρεξη και ανανεώνει το ενδιαφέρον για συνεχόμενη και μεγαλύτερη προσπάθεια, και να συνεχίσει να συμβάλει μαζί με την δηλωμένη υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων φορέων του Δήμου.

Το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο, το στολίδι της περιοχής μας, πρέπει να "ζωντανέψει" και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μας, κομμάτι του τόπου μας, γιατί όλοι έχουμε αγάπη για τον τόπο μας και κοινή ιστορία, πράγματα που ενώνουν ανθρώπους με κοινή καταγωγή.

Το Δ. Σ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής