Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία έγινε χθες στο Αγρ. Λαογρ. Μουσείο Ιτέας προβολή παλιών φωτογραφιών του Φωτογράφου Παγανού Ηλία

Με επιτυχία έγινε χθες την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας από τις 6:00μμ έως τις 9:00 το απόγευμα προβολή παλιών φωτογραφιών του Φωτογράφου Παγανού Ηλία με θέμα "Καραγκούνικες αυλές και σπίτια".
Τις φωτογραφίες παρουσίασε ο Φωτογράφος και τις σχολίαζε η Αννα Κουσιάντζα.

Θυμηθήκαμε όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι τα χρόνια εκείνα και στη συνέχεια ακολούθησε πολλή κουβεντούλα και Μασλάτι, ενώ ο δήμος πρόσφερε στους παρευρισκομένους, λόγω ημερών, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας για την ευγενή χορηγία του προτζέκτορα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντοβάϊος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Αχιλλέας Καραλής, ο πρώην δήμαρχος Φύλλου Δημήτρης Αγγέλου, ο πρόεδρος Τ. Κ. Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, ο αρχαιολόγος και συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής, ο Φιλόλογος, Υποψ. Διδάκτωρ και υποψήφιος Βουλευτής στο Κίνημα Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας Παπαγεωργίου Σωτήρης, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή, εκπαιδευτικοί δημοτικού σχολείου Παλαμά κ.α.

             Μια πρωτοβουλία μας
Σύλλογος Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού 
                  Μουσείου Ιτέας


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής