Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Προβολή παλιών φωτογραφιών με θέμα: "Καραγκούνικες αυλές και σπίτια" στον Αγρ. Λαογρ. Μουσείο Ιτέας

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας θα είναι ανοιχτό από τις 5:00μμ έως τις 9:00 το απόγευμα όπου θα γίνει προβολή φωτογραφιών του Φωτογράφου Παγανού Ηλία με θέμα "Καραγκούνικες αυλές και σπίτια".
Τις φωτογραφίες θα παρουσιάζει ο Φωτογράφος Κος Παγανός Ηλίας και θα τις σχολιάζει η Αννα Κουσιάντζα. 
Σας περιμένουμε να δούμε και να θυμηθούμε μαζί, με κουβεντούλα και Μασλάτι...
Η είσοδος ελεύθερη για όλους!

   

         Μια πρωτοβουλία του
Συλλόγου Φίλων Μουσείου Ιτέας



2 σχόλια:

eleftheria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είπε...

Η φωτογραφία αυτή είναι από τη δεκαετία του 1970 και είναι τραβηγμένη από επαγγελματία φωτογράφο.Οι τρεις καραγκούνες είναι από το χωριό μας(Μητρόπολη) και βρίσκονται μπροστά σε ένα σπίτι ,το όποίο υπάρχει ακόμη και σήμερα στη Μητρόπολη.Οι καραγκούνες από αριστερά προς δεξιά είναι:Μορέλλα Αθηνά,Πούλιου Ζωή και Πούλιου Φωτεινή.Επίσης η συγκεκριμένη φωτογραφία κοσμεί το εξώφυλλο του ημερολογίου του 2017 του Μορφωτικού Συλλόγου Μητρόπολης ..
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής