Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Κάθε αστέρι & ευχή 2018

Ο Δήμος Παλαμά με τον ΔΟΠΑΠΑΠ για 2η συνεχόμενη χρονιά ετοίμασαν για τις φετινές γιορτές τις εκδηλώσεις του «Κάθε αστέρι & ευχή» με πλούσιο κάθε φορά πρόγραμμα δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν ακόμα καλύτερα τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Με έναρξη την Κυριακή της 9ης Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 η πόλη του Παλαμά θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τον Δήμαρχο Παλαμά.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η φιλαρμονική του Δήμου, η Μικτή χορωδία Παλαμά και η χορωδία του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας. Η βραδιά θα κλείσει με μουσική συναυλία από τους «Familyband Σιανίδη» που θα αποδείξουν ότι η διασκέδαση είναι «άκρως οικογενειακή υπόθεση». Θα προσφέρονται ζεστό κρασί και γλυκίσματα.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στην κεντρική πλατεία Παλαμά θα πραγματοποιηθούν παιδικές εκδηλώσεις όπου για ακόμη μια φορά θα ακουστούν οι σχολικές χορωδίες του 1ου – 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα και της κ. Αικατερίνης Ζητούνη καθώς και του Γυμνασίου Παλαμά υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής κ. Λίλας Αντωνοπούλου. Στη συνέχεια η ανιματέρ Αλεξάνδρα Τέα θα αναλάβει την ψυχαγωγία των παιδιών με διάφορες δραστηριότητες.
Την σκυτάλη παίρνει ένα κινηματογραφικό διήμερο, με προβολή ταινιών για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του κέντρου πολλαπλών χρήσεων θα γίνει προβολή της παιδικής ταινίας «Ο γιός του Αϊ Βασίλη» για τους μικρούς μας φίλους και  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων προβολή της κωμικής χριστουγεννιάτικης ταινίας «Χριστούγεννα με το ζόρι» για τους μεγάλους.
   
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, όπου στην κεντρική πλατεία Παλαμά θα πραγματοποιηθούν παιδικές εκδηλώσεις.
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Παλαμά θα δημιουργήσει με τους μικρούς επισκέπτες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες ενώ παράλληλα ο κλόουν Λέλος με τον φίλο του το μάγο θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα «μαγέψουν» μικρούς και μεγάλους.
Επίσης ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο σπιτάκι του για να παραλάβει τα γράμματα των παιδιών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής