Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

- «Τιτάνεια 2011» στο δήμο Παλαμά

Μετά το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) προετοιμάζει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Τιτάνεια 2011», που θα διαρκέσουν πέντε ημέρες (7-11 Σεπτεμβρίου) και θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του δήμου (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) καθώς και στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων Σελλάνων και Φύλλου.
Τα «Τιτάνεια» είναι εκδηλώσεις που διοργανώνονται την τελευταία εικοσαετία, περίπου, και σηματοδοτούν το τέλος των καλοκαιρινών εργασιών των κατοίκων – γεωργών της περιοχής και την έναρξη μιας νέας εποχής στον κύκλο της ζωής…

 Οι Εκδηλώσεις
Στη συνεδρίαση της Διοίκησης του ΔΟΠΑΠΑΠ, που έγινε το βράδυ της Τρίτης παρουσία του δημάρχου κ. Κ. Πατσιαλή, συζητήθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Τιτάνεια 2011», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στην κεντρική πλατεία του Παλαμά (πλατεία Τιτάνων).
Στα φετινά «Τιτάνεια» έχουν ενταχθεί, μεταξύ άλλων, έκθεση φωτογραφίας από το Σύλλογο Γυναικών Παλαμά, σκακιστικοί αγώνες, συναυλία έξι ντόπιων νεανικών συγκροτημάτων, πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με τους «Καραγκούνηδες» Παλαμά και χορευτικά συγκροτήματα από άλλες περιοχές, μια βραδιά με ομάδα κωμικών που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, λαϊκές βραδιές με ντόπιες λαϊκές κομπανίες, κ.λπ.
Επίσης, θα γίνει βράβευση των μαθητών των λυκείων του δήμου Παλαμά που περνούν φέτος σε πανεπιστημιακές σχολές και ΤΕΙ της χώρας.
Από τις εκδηλώσεις δεν θα λείψει και η Φιλαρμονική του δήμου Παλαμά…
Τέλος, στις εκδηλώσεις των «Τιτανείων» εντάσσεται και ο «8ος Τιτάνιος δρόμος» που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «Ευρύπυλος». Θα γίνει το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτέμβρη, με ώρα εκκίνησης 10 πμ από το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης (Σωτήρα) και κατάληξη στο Δημοτικό Στάδιο του Παλαμά.
* Να σημειωθεί ότι, παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν από μία βραδιά με εκδηλώσεις στο Προάστιο και στην Ιτέα.
Το Σάββατο 10 σεπτέμβρη στην Ιτέα θα γίνει Λαϊκή συναυλία με ντόπιους καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής