Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

- Συγχαρητήριο μήνυμα...

Εκ μέρους του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους της Ιτέας που καταφέρατε να πετύχετε στις
εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.
Η προσπάθεια που καταβάλλατε όλα αυτά τα χρόνια ανταμείφθηκε, και τώρα ξεκινάει για εσάς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι σας, και η φετινή σας επιτυχία να είναι η απαρχή μία λαμπρής σταδιοδρομίας.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους εσάς που δεν πετύχατε στις πανελλήνιες εξετάσεις. Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας να σημειώσετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε όποιον τομέα επιλέξετε.

Παύλος Σαμαράς
(Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας)

1 σχόλιο:

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Καλή αρχή για τους επιτυχόντες και κουράγιο. Όσοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή δεν πέτυχαν τη σχολή της προτίμησής τους, ας προσπαθήσουν και πάλι με περισότερο πέισμα. Καλύτερα άλλη μια φορά, παρά κάτι που δε σε εκφράζει.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής