Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ

Αύρο Τρίτη 9 Αυγούστου, ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής ύψους 4.500.000 εκατ. ευρώ περίπου.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές που επήλθαν από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετός, χαλάζι, βροχοπτώσεις, ανεμοθύελλα κλπ) τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2010 - Δεκεμβρίου 2010, σε πολλές Περιφερειακές Ενότητες μεταξύ αυτών και την Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής