Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας

Χθες 10 Αυγούστου 2011 και ώρα 21:30 πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση των μελών του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας. Εφόσον έγινε ενημέρωση σε οτι αφορά το καταστατικό, τις υποχρεώσεις αλλά και τους στόχους του συλλόγου ορίστηκε προσωρινό Δ.Σ απο τους κυρίους Θεόδωρο Σδόγγο, Λιάχανο Ηλία και Ευάγγελο Λύτρα οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγή των εκλογών. Οι εκλογές όπως ορίζετε απο το καταστατικό θα γίνουν την Τετάρτη 17 Αυγούστου απο τις 19:00μμ μέχρι και τις 22:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψιότητα τους στο προσωρινό Δ.Σ και στο τηλ.6972661756(κ. Θοδωρή Σδόγγο) έως το μεσημέρι της Τρίτης 16 Αυγούστου. Οσα μέλη προσέλθουν για να ψηφίσουν πρέπει, μέχρι και πρίν την έναρξη των εκλογών να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ ως εγγραφή-συνδρομή, όπως ακριβώς ορίστηκε στην 1η συνέλευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής