Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Ολα τα είχε η Μαριορή...

...ο φερετζές της έλειπε!

Έχουμε λύσει τα προβλήματα όλα της κοινωνίας μας και το μόνο που μας είχε μείνει άλυτο, ήταν  η αποποινικοποιήση της καλλιέργειας χασίς όταν πρόκειται για προσωπική χρήση!

Είμαστε που είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη στη χρήση ηρωίνης, είπαν να μας κάνουνε πρώτους και στο χασίς.

Μας υποσχέθηκαν ότι  θα μας κάνουν Ευρώπη και θα το κάνουν. Όπως στη Βρετανία, δεν αγοράζει κανείς κοτόπουλο ολόκληρο για να μαγειρέψει και παίρνει ένα μπουτάκι, έτσι και οι μισθοί μας φτάνουν πια για να αγοράσουμε μόνο μια φέτα από το καρπούζι. Πάνε οι καιροί που ξέραμε. Όπως οι Ελβετοί, δουλεύουν όλο το χρόνο για να μαζέψουν χρήματα για ένα ταξιδάκι στα ελληνικά νησιά, έτσι και εμείς θα δουλεύουμε όλο το χρόνο για μια εβδομάδα στην Αστυπάλαια και την Ικαρία. Όπως στην Ολλανδία, καπνίζουν το μαύρο τους και το καλλιεργούν στο μπαλκόνι τους για να ξεχνούν την έλλειψη ήλιου και τύχης, έτσι και εμείς, θα ξεχνάμε το οικονομικό χάλι της χώρας μας με μια φουντίτσα!

Μας σπρώχνουνε όλο και πιο κάτω στον πάτο του βαρελιού!

Με τις υγείες μας!
 

3 σχόλια:

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Ο Γιώργος υλοποιεί άλλο ένα από τα όνειρα του, απ’ όταν είχε μαλλιά και φορούσε παντελόνι καμπάνα.

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Οι Έλληνες πιστεύουνε στην ισχυρή εθνική ταυτότητα, στην συνοχή του βασικού κοινωνικού κυττάρου που είναι η οικογένεια, στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην πειθαρχημένη παιδεία, που διδάσκει και περνάει στις συνειδήσεις ένα ηθικό πρότυπο στο οποίο ο πρεζάκιας, ο χασικλής, ο αλκοοολικός, ο κλέφτης, ο τεμπέλης, ο φυγόστρατος, ο άνανδρος, είναι άξιος μόνο περιφρόνησης. Αυτό το μοντέλο ξέρουμε τι ανθρώπους έβγαζε. Τα εν Ελλάδι “προοδευτικά” σκατά της αριστερίστικης “αριστεράς” του Κολωνακίου και του “σοσιαλισμού” του φουά γκρα, είδαμε τι ανθρώπους βγάζουν αποδομώντας το Έθνος και την κοινωνική συνοχή.

Κάποιοι αλιεύουν ακόμη και τις ψήφους του περιθωρίου, κατεβαίνουν τα σκαλιά ως το υπόγειο κι από κει μπαίνουν στο βόθρο.

Σοσιαλισμός μυρίζει…ουφφφ μπάφιασα.

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

...δεν έχει πάτο το βαρέλι!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής