Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

- Ο πρώτος ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας...

Τον πρώτο ετήσιο χορό του πραγματοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στο οικογενειακό κέντρο "Μέγαρον Παλαμά" ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας.
Πλήθος κόσμου γέμισε με την παρουσία του την αίθουσα του κέντρου. Τον χορό άρχισαν, υπό την καθοδήγηση της κ.Σοφίας Τζέλα, οι λιλιπούτειοι χορευτές και τα γυναικεία τμήματα τα οποία έκλεψαν την παράσταση και απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου. "Αυτά είναι οι αυριανοί συνεχιστές του Συλλόγου και της παράδοσής μας και σ' αυτά πρέπει να επενδύσουμε αν θέλουμε να υπάρξει πολιτισμός και παράδοση", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αχιλλέας Μπαλαντίνας.
   
Στη διάρκεια του χορού τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου οι κύριοι Βάϊος Καραγιάννης και Κώστας Τζιφούλης για την πολύτιμη προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και ειδικά στο χωριό μας, κάνοντας υπερήφανους όλους μας.

Τόν χορό τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας χαιρετισμό οι κ. Αντιδήμαρχος Ηλίας Λιάχανος, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιτέας Θοδωρής Σδόγγος και όλοι οι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.


                             Πατήστε πάνω στις φωτο για μεγένθυση...


2 σχόλια:

Κουτσαριώτης Νοσταλγός είπε...

Μπράβο.Περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά, όπως παλιά.Συγχαρητήρια στα χορευτικά, ήταν υπέροχα, έλαμπαν.Μια φράση του προέδρου στο λόγο του με έκανε να σκεφτώ...άραγε μπορούμε; "....σας καλούμε όλους απόψε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, μπορούμε, δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα αυτό που μας ενώνει είναι ο τόπος μας...ας τον αγαπήσουμε".Ας το σκεφθούμε λίγο όλοι μας...

Παύλος Σαμαράς είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα χορευτικά τμήματα, για τον όμορφο χορό τους,στην Δασκάλα τους Σοφία Τζέλα για την υπομονή και την αφοσίωση της,και σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει μια υπέροχη βραδιά γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου.....