Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

- Μια υπέροχη μέρα...!!!

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ιτέας αφού παρακολούθησαν ζωντανά τη θεατρική παράσταση "Ο παπουτσωμένος Γάτος". Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού μας σχολείου πλημύρισε απο χαμόγελα και χειροκροτήματα καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης. Οι ηθοποιοί δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά τα παιδιά και αυτά τους αντάμειψαν με πολύ γέλιο και πάρα πολύ δυνατό χειροκρότημα. Το θέατρο "ΟΨΕΙΣ" του Παύλου Βησσαρίου ήρθε έστησε τα σκηνικά και γέμισε τις καρδιές των παιδιών με χαρά, θαυμασμό και πολλά χαμόγελα. Ήταν για όλους μια υπέροχη μέρα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής