Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

- Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά...

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά πραγματοποιεί κατεπείγουσα συνεδρίαση (άρθρο 67 παρ. 5 του Νόμου 3852/2010) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πιθανή παύση λειτουργίας των Δημοσίων υπηρεσιών της πόλης Παλαμά».
Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά.
Ο λόγος σύγκλησης κατεπείγουσας συνεδρίασης, είναι ότι πλήττονται καίρια η τοπική κοινωνία και οικονομία, με την πιθανή παύση λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών του δήμου Παλαμά.                                                                
Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Παλαμά, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, οι βουλευτές του νομού, ο πρωτοπρεσβύτερος Παλαμά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, πολιτευτές του νομού, οι πρόεδροι της Δ.Κ. Παλαμά και των τοπικών κοινοτήτων του δήμου, οι διοικητές του Α.Τ. Παλαμά, της Πυροσβεστικής Παλαμά, ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος ΙΚΑ Παλαμά, καθώς και οι πρόεδροι συλλόγων και μαζικών φορέων του Παλαμά (Εμποροβιοτεχνικού, Αγροτικού, Κυνηγετικού, Εθελοντών Αιμοδοτών, Εθνικής Αντίστασης, Πολυτέκνων, Γυναικών, Αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων, ΤΟΕΒ, κ.λπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: