Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

- Σε λειτουργία το «Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών»

 Σε λειτουργία το «Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών»
Μια υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των αγροτών, έθεσε σε λειτουργία το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αφορά στη λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών στον τηλεφωνικό αριθμό -1540- .
Το -1540- αποτελεί ένα σύστημα εξυπηρέτησης, το οποίο είναι διασυνδεδεμένο με όλα τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει αυτοματοποιημένες απαντήσεις, χωρίς τη μεσολάβηση υπαλλήλου.
Οι αγρότες, μέσω του -1540- θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ και δήλωση καλλιέργειας εκτροφής ΕΛΓΑ χωρίς μεταβολή στοιχείων, να ενημερώνονται για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης, τα ελληνικά τρόφιμα αλλά και όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του Υπουργείου.
Στο προσεχές διάστημα σχεδιάζεται να λειτουργήσουν τρεις ακόμη ψηφιακές υπηρεσίες που θα αφορούν στο "Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων Εφοδίων και Εισροών", στην "Παρακολούθηση Διάθεσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων" αλλά και στα "Ζώα Συντροφιάς".
Μεταξύ των ψηφιακών υπηρεσιών που σήμερα λειτουργούν στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου είναι τα "Ελληνικά Τρόφιμα", όπου παραγωγοί και έμποροι μπορούν να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και τα "Γεωργοπεριβαλλοντικά Μέτρα".
Με την υπηρεσία "Γεωργοπεριβαλλοντικά Μέτρα" δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο αγρότη καθώς και στον γεωπόνο σύμβουλό του, με απλές διαδικασίες να ενημερώνεται άμεσα για την κατάσταση της αίτησης πληρωμής του (κατάσταση αίτησης-διεκπεραίωση, ύψος ενίσχυσης, ημερομηνία πίστωσης τραπεζικού λογαριασμού κλπ. ή απόρριψη με αναφορά και αιτιολόγηση των κυρώσεων της).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής