Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χθές την Κυριακή 29/1 και ώρα 5:00 μ.μ.στο καφεζαχαροπλαστείο "Χαβάη".
Το προεδρείο και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις για τη νέα χρονιά και την πορεία του Συλλόγου.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη και το Δ.Σ του συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.
Τις ευχές τους με τη σειρά τους απεύθυναν ο Δήμαρχος Κώστας Πατσιαλής, ο Περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Λιάχανος, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Θοδωρής Σδόγγος και τέλος τις ευχές του Δ.Σ, μετέφερε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αχιλλέας Μπαλαντίνας όπου και έκοψε την πίτα του Συλλόγου, ευχαριστώντας όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της .
Ηταν ενα χαρούμενο, δημιουργικό γεμάτο αγάπη και ζωντάνια απόγευμα...!!!

                              Πατήστε επάνω στις φωτό για μεγένθυση..
 .






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής