Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

- Η κοινωνία σε απελπισία...

Άνθρωποι μένουν στον δρόμο... Χάνουν καθημερινά τις δουλειές τους... Γονείς αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα γιατί δεν έχουν να τα ζήσουν... Απελπισμένοι αξιοπρεπείς αυτοπυρπολούνται... αυτοκτονίες και απόπειρες... Σπίτια χωρίς θέρμανση και ρεύμα... Άστεγοι που πεθαίνουν απ' το κρύο και την πείνα... Τα κωλοκάναλα παίζουν συνέχεια Κουλούρη και ριάλιτι για να μας κρατάνε αποχαυνωμένους... Υστερικές τσιρίδες Άδωνη... Κυβέρνηση - χούντα χωρίς εκλογές... Μισθοί χιλιάδων ευρώ στους "ημέτερους"... Καπελωμένες απεργίες από συντεχνιακά συνδικάτα... Θεατρικές παραστάσεις ΠΑΜΕ... Πανηγυράκι στο Σύνταγμα εκ νέου στις 15/1 στημένο για εκτόνωση της μαζας... Και μεις τι κάνουμε??? Αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο... Ασυνεννόητοι και χωρίς ουσιαστικές οργανωμένες αντιδράσεις... Φιλαράκια, είμαστε λίγοι έναντι των περιστάσεων... Δυστυχώς είμαστε ελάχιστοι και αδυνατούμε να σταθούμε στο ύψος των δραματικών καταστάσεων που βιώνουμε...

Ντάβανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής