Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

- Αμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου μας...

Με επέμβασή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έχει έδρα στον Δήμο Παλαμά κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ και έσβησε την φωτιά που ξεκίνησε στο κεντρικό αρδευτικό κανάλι της τοπικής κοινότητας Πετρίνου και η οποία είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στο συγκεκριμμένο κανάλι υπάρχουν πολλά αρδευτικά συστήματα και παροχές ρεύματος τα οποία ανήκουν στο Δήμο μας και εξυπηρετούν τους αγρότες της περιοχής και όχι μόνο. Με την άμεση επέμβασή της η Πυροσβεστική μας κατάφερε και έσωσε την περιουσία του Δήμου μας και έβγαλε απο περιπέτειες τους κατοίκους. Σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή αν η Πυροσβεστική απομακρυνθεί θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα. Γι αυτό λοιπόν κρίνουμε απαραίτητο να παραμείνει στην έδρα του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής