Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

- Τσικνοπέμπτη με τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ιτέας...

Τσικνοπέμπτη στο σχολείο έκαναν και φέτος οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού σχολείου Ιτέας. Μια κίνηση η οποία τείνει να γίνει παράδοση αφού ο σύλλογος Γονέων το πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο σύλλογος οργάνωσε, έψησε και οι μαθητές το χάρηκαν. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Ιτέας αφού κι εκεί ο σύλλογος Γονέων έψησε και μοίρασε σουβλάκια σε όλους τους μαθητές όπως ακριβώς προστάζει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. Αξίζει να σημειωθεί οτι τα σουβλάκια ήταν δωρεά του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας. Οι σύλλογοι, οι μαθητές και το Διδακτικό προσωπικό των σχολείων της Ιτέας εύχονται σε όλους καλή Τσικνοπέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής