Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

- Εκπαιδευτική εκδρομή του Γυμνασίου και Λυκείου Ιτέας στη Βουλή...

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή του Γυμνασίου και Λυκείου Ιτέας στη Βουλή.
Ήταν μια εκδρομή με ιδιαίτερη μορφωτική αξία γιατί έδωσε στους μαθητές την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το χώρο που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος και να πλουτίσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
Ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του Ιδρύματος της Βουλής για την ιστορία του κτιρίου και τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου και παρακολούθησαν από τα θεωρεία συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Μετά τη έξοδο από τη Βουλή ακολούθησε η απαραίτητη βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος με σημείο αναφοράς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Η στάση σε εμπορικό κέντρο για φαγητό και ψώνια και η επιστροφή σε ένα κλίμα χαράς και ευφορίας έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μια εκδρομή που θα μείνει σε όλους - μαθητές και συνοδούς καθηγητές- με τις καλύτερες εντυπώσεις…

Αλέξανδρος Βελεσιώτης

                            Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής