Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιατί ο Παλαμάς την Κυριακή 25 Μάη ψηφίζει ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΛΗ

Αρθρο του Κωνσταντίνου Μπαρτζιώκα 

Γιατί ο Παλαμάς την Κυριακή 25 Μάη ψηφίζει 
ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΛΗ

Ο Αχιλλέας, γιατί έτσι τον ξέρει ο περισσότερος κόσμος του Δήμου Παλαμά κατάφερε σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τον τόπο να προσπεράσει εμπόδια, να εμπνεύσει και να συγκροτήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μια δημοκρατική παράταξη με αρχές, αξίες, όραμα και διάθεση για δουλειά.

Το δύσκολο εγχείρημα - ως πρώτος μεταξύ ίσων - το πίστεψε ο ίδιος, το πιστέψαμε οι συνεργάτες του, το αγκάλιασε ο κόσμος και έγινε μια δημοτική παράταξη με νέους ανθρώπους, με ανησυχίες για τα κοινά, έτοιμοι να δουλέψουν χωρίς κανένα ιδιοτελή σκοπό με μοναδικό κριτήριο την αγάπη για τον τόπο και την άμεση λύση των προβλημάτων του.

Στήριξη στον ίδιο και στην ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ έχουν εκδηλώσει πάρα πολλοί συνδημότες μας, ακόμα και εκείνοι που λόγω των προσωπικών σχέσεων με υποψηφίους άλλων συνδιασμών δεν μπόρεσαν να μας ψηφίσουν απο τον πρώτο γύρο, δείχνοντας έμπρακτα πλέον την στήριξή τους για την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαϊου, αναδεικνύοντας μας πρώτη δύναμη.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, επιστήμονες, εργαζόμενοι αλλά και νέοι και νέες που αγωνιούν για τον τόπο τους, συστρατεύθηκαν μαζί μας για μια νέα πορεία και ένα Δήμο για όλους τούς δημότες.


Ο Αχιλλέας γνώστης των προβλημάτων του δήμου μας, με το χαμόγελό του και το ήπιο προφίλ του, ακούραστος εργάτης της καθημερινότητας με συλλογικές δράσεις, μεθοδικότητα και συστηματική δουλειά χαράζει ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο μας με τους συνεργάτες του και έχοντας στο πλευρό του όλους τους δημότες, θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε η καθημερινότητα να γίνει ποιοτική.

Ο κόσμος πλέον το γνωρίζει ποιός είναι αυτός που θα έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή για όλους τους δημότες, ποιός θα είναι πάντα δίπλα του δίνοντας λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Το είδαμε αυτό καθ΄ολη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, το αγκάλιασμα και την αγάπη του κόσμου, και όλοι εμείς θα του το ανταποδώσουμε οχι με λόγια αλλά με έργα και πράξεις.

Ο Δήμος Παλαμά μπορεί να αλλάξει, να αναβαθμισθεί και να γίνει καλύτερος αρκεί ο κόσμος να μας δείξει εμπιστοσύνη και να μας πιστέψει δίνοντάς μας με την ψήφο του την πρώτη θέση στον συνδυασμό μας.
Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτιά στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25 Μάη, διαψεύδοντας τις κασσάνδρες που μας ήθελαν αποκλεισμένους στον δεύτερο γύρο.

Παρά τις "γκεμπλίστικες" πρακτικές και μεθόδους που εφαρμόστηκαν και τον πόλεμο λάσπης που δεχθήκαμε, είμαστε όρθιοι και δηλώνουμε παρών για την επόμενη 5ετία για ένα δήμο για όλους τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ αυτή την Κυριακή μακριά απο μικροπολιτικές σκοπιμότητες, μακριά απο αποκλεισμούς και διακρίσεις "δικών μας" και "αντιπάλων".

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ....ΟΛΟΥΣ !!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την Δευτερα να πας να χειροκροτησεις τον καινουργιο Δημαρχο κ.Σακελλαριου.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ στη ζωή μου δεν άκουσα τόσα ψέματα μαζεμένα, τόσες συκοφαντίες, τόσες ύβρεις, τόσες ασυναρτησίες, τόση ανευθυνότητα, τόση υποκρισία. Η έπαρση ορισμένων δείχνει τυφλό εγωισμό. Μόνο να καταγγέλλουν ξέρουν, να υπονομεύουν και να αποσταθεροποιούν.

Ο κόσμος με τις επιλογές του θα σβήσει ή θα ανάψει τη φλόγα της ελπίδας για κάτι καλύτερο σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.

Η επιλογή είναι μία,
Αχιλλέας Καραλής Δύναμη Ευθύνης
Γι' αυτό και μας χρειάζεται δίπλα του, όσο ποτέ πρέπει να σταθούμε δίπλα του με δύναμη και αποφασιστικότητα. Το ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας πρέπει να το δώσουμε στις κάλπες αυτής της Κυριακής. Δεν γυρίζουμε πίσω. Δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:51 μ.μ.
Πάντως την περασμένη Δευτέρα δεν ψήσατε τα αρνιά και τις γουρνοπούλες, αλλά και τα όργανα δεν έπαιξαν!!!! χαχαχα
Δεν ήρθε αγαπητέ το "σίγουρο 57-60% !!!!
Και τώρα γνωρίζετε πως δεν θα σκαρφαλώσετε στο 50%
Αλλωστε ΕΣΕΙΣ όλο το προηγούμενο διάστημα πολιτευτήκατε λέγοντας "αν δεν βγούμε με την πρώτη θα χάσουμε 10% την δεύτερη Κυριακή"!!!
ΕΣΕΙΣ το λέγατε, κάτι θα ξέρατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοντος ψαλμος......

Ανώνυμος είπε...

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
Όσο για αυτά που λέτε θα τα πούμε την Δευτέρα το πρωί με Δήμαρχο τον κ.Σακελλαριου.

Ανώνυμος είπε...

Την Δευτερα το πρωι εγω που ειμαι ανεργος νεος γιατι θα πρεπει να χαρω αν βγει ο ενας η ο αλλος; Θα εχω δουλεια;

Ανώνυμος είπε...

Οπως το περιμενα.....καμια απαντηση απο πουθενα. Οταν ερχεται η ωρα του λογαριασμου, λακιζουμε. Το μονο που σας νοιαζει ειναι ποιος θα την πει σε ποιον την Δευτερα το πρωι.......

Ανώνυμος είπε...

την δευτέρα εγώ για ακόμα μια φορά θα πάω να θεωρήσω την κάρτα ανεργίας όσο εσύ φυσικά θα χειροκροτείς το νέο Δήμαρχο... γιατί για μένα δεν υπάρχει κανένα σχέδιο οπότε μαύρο σε όλους ,αυτό τους αξίζει...

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους "Αλκιβιάδηδες" και λοιπούς μεγαλόσχημους και αλαζόνες "Αθηναίους", όταν τους κάνουν δούλους και τους χώσουν οι "Λακεδαιμόνιοι να σπάνε πέτρες στα ορυχεία της Σικελίας", τότε θα τον θυμηθούν τον Θουκυδίδη και θα τους μείνει μόνο η γεύση από τα τα αρνιά πού είχαν φάει εκείνη τη Δευτέρα. Αυτά για τους μεν.

Όμως ο κάθε ένας και κάθε μια από μας ξέρει το χρέος του μπροστά στην κάλπη.
Όταν ρίχνεις τον φάκελο μέσα, ξέρεις ότι σφραγίζεις το μέλλον σου! Λογική και συναίσθηση της κατάστασης χρειάζεται και όχι παρορμητισμός

Ανώνυμος είπε...

nai sigoura,mipos to antitheto tha ginei kai tha paei o sakelariou na xeirokrotisei ton axilea;les kai den kserei kosmos poios einai o axileas kai den kserei o kosmos an vgaloun ton sakelariou tha plirosoume meta dipla tous psifous pou plirosan.ta xan gia petama kai plironan ton kosmo gia na tous psifisei ki oxi gia na ta paroun apo olous emas meta dipla

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμια...λιγες ωρες εμειναν.....χαλαρα

Ανώνυμος είπε...

Τι ψηφισαν τελικα οι δημοτες Παλαμα;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής