Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δήλωση - Ευχαριστήριο του Αχιλλέα Καραλή

Ο Συνδυασμός μας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Παλαμά μια δημοκρατική παράταξη με όραμα, αρχές και αξίες αν και συγκροτήθηκε καθυστερημένα, δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, με μόνο γνώμονα την προσφορά για τον τόπο τους χωρίς κανένα ιδιοτελή σκοπό.

Η κίνησή μας αυτή είχε απήχηση στον πολύ κόσμο, δεν κατάφερε όμως να φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δώσαμε έναν ειλικρινή, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα σε πλαίσια πολιτικού πολιτισμού.
Οι δημότες του δήμου μας έκαναν την επιλογή τους για τη διοίκηση του δήμου και είναι απόλυτα σεβαστή.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψήφιους συμβούλους και συνεργάτες, όσους μας πίστεψαν, μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας συμπαραστάθηκαν έμπρακτα, από όποια θέση και να βοήθησαν είτε εντός είτε εκτός των τειχών.

Συγχαίρουμε το νέο δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και τους συνεργάτες του, για την επιτυχία τους.
Ευχόμαστε καλή θητεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε για μια ακόμη φορά τους δημότες μας ότι μόνος μας αντίπαλος θα είναι τα προβλήματα του Δήμου και ως προς αυτό το σκοπό θα δώσουμε τη μάχη απ΄τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης - θέση που μας κατέταξαν οι δημότες του Δήμου Παλαμά.
Μια αξιωματική αντιπολίτευση με λόγο παρεμβατικό και ελεγκτικό, ειλικρινή μακριά από συμφέροντα και αντιλήψεις άλλων εποχών.

Η αγάπη μας για τον τόπο και η θέλησή μας για ανάπτυξη και πρόοδο θα φέρει μια άλλη μορφή άσκησης της αντιπολίτευσης από αυτή που ασκούνταν έως τώρα στο Δήμο Παλαμά.

   Αχιλλέας Καραλής
Επικεφαλής συνδυασμού
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο καραλης τα εγραψε όλα αυτά???

Ανώνυμος είπε...

Αθλιότητες και μικροψυχία συνανώνυμε...

Ανώνυμος είπε...

...το σχόλιό σου

Ανώνυμος είπε...

Θα τον ζητήσουμε, και πολυ συντομα μαλιστα.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής