Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Την πρηγούμενη Δευτέρα των εκλογών το μεσημέρι έλαβα το παρακάτω συγκεκριμένο μήνυμα απο ένα άτομο που ούτε καν γνωρίζω.
Περίμενα σχεδόν μια βδομάδα μέχρι να βρεθεί κάποιος να ζητήσει έστω μια συγνώμη αλλά μάταια....

Τα συμπεράσματα δικά σας....




Παύλος Σαμαράς

22 σχόλια:

Θεόφιλος Ζώνας είπε...

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του...

Βασίλης Ανδρεάδης είπε...

Όταν έχεις έλλειψη παιδείας, ιδού τα αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι το ήθος που ευαγγελίζονται οι νέοι τοπικοί άρχοντες; ας ελπίσουμε "φαινόνεμα" σαν και αυτά να μην είναι μόνο η αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα γραφής
της άσκησης εξουσίας των νέων τοπικών αρχόντων.......
Σιγά - σιγά το κουβάρι θα ξετυλίγεται με τι δόλια μέσα ήρθαν στην εξουσία...
Ο κόσμος θα μάθει τα τερατουργήματα τους και ελπίζω σύντομα....
Πρόκειται για αριβίστες που το μόνο που τους νοιάζει είναι η αναρρίχηση στην εξουσία (γιατί έτσι το είχαν δει) με κάθε τίμημα.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην καλησπερα.Παυλο,εσυ ζητεισες συγνωμη για αυτα που εκανες υπογειος.Καταρχην τα exit pol τα ειχες φτιαχτα. Πολυ λασπη εριξες ρε φιλε, αλλα δεν καταφερες τιποτα.
Βασιλη Αντρεαδη.
Την παιδεια του Νικου την ξερουμ.Ειναι καθαρο παληκαρι. Με αυτα που εβλεπε πολυ λιγα ειπε.Ενω καποιη αλλοι χτυπαναι υπουλα.
Ανωνυμε.
Δεν ειναι τοπικος αρχοντας ο Νικος.Παλι λασπη θελεται να πεταξεται..... Φτανει.

Ανώνυμος είπε...

paylo stamata epiteloys na polemas den tha kerdiseis tipota.To itea karditsas gia prosopikos sas ofelos to kanate, h gia na provaletai to xwrio.Pesmas na to kseroyme.an einai gia prosopikos sas, alakseto k valto paylos samaras k siaaaaaaaaaa.

Ανώνυμος είπε...

Παύλο ξεμπρόστιασέ τους... μη μασάς

Ανώνυμος είπε...

Αν μερικοί κατανάλωναν τόσο κόπο για να καλυτερεύσουν τον εαυτό τους με ιδέες και άλλες "συμβατές" συμπεριφορές, καθώς και το χωριό γενικότερα, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα στον τόπο μας.
Το "Ιτέα Καρδίτσας" είναι το φως της Ιτέας στον κόσμο.
Να συμβάλετε όλοι λοιπόν και αφήστε το ΠΑΥΛΟ να κάνει την εξαιρετική δουλειά του. Χάρη μας κάνει, γιατί από το χρόνο του κόβει. Προστατέψτε την ομάδα. Μη την ανακάλυψαν κάποιοι τόσο πρόωρα. Και ναι ο ρόλος της ομάδας είναι παρεμβατικός. Δεν κόβονται σχόλια, όλες οι απόψεις είναι χρήσιμες, αρκεί να είναι πολιτισμένες. Και αν κάποιοι είναι όψιμοι αναγνώστες πληροφορώ οτι στην ομάδα κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί και πολιτισμένες κριτικές κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Πατσιαλή.
Να μην περιμένουν λοιπόν οι καινούργιοι άρχοντες αβάντες.....

Παύλος Σαμαράς είπε...

Η ψηφοφορία για όσους δεν ξέρουν ήταν μυστική και μπορούσε να ψηφίσει ο καθένας μια φορά άλλωστε το είχα γράψει. Επίσης τα αποτελέσματα αν κοιτάξει κανείς καλά θα δεί οτι στον Δήμο Φύλλου ήταν αυτά που βγήκαν. Για όσους με γνωρίζουν καλά και ξέρουν τον χαρακτήρα μου ξέρουν πως δεν θα μπορούσα και να γινόταν να πειράξω την ψηφοφορία που έγω έβαλα....

Ανώνυμος είπε...

Αποστολέας ποιος είναι του συγκεκριμένου μηνύματος;Από ό,τι διακρίνω είναι κάποιος ILIAS SAKE ενώ στο τέλος του μηνύματος υπογράφων φέρεται ο "NIKOS SAKELLARIOU".Ως "ILIAS SAKE" μήπως εννοείται ο Ηλίας Σακελλαρίου ο τεθλιμμένος ή είναι κάποιος άλλος? Τόσο βλάξ θα ήταν ο αποστολέας να στείλει μήνυμα από κινητό μάλιστα το οποίο είναι και γνωστό στον παραλήπτη?
Εκτός εάν ο μακαρίτης δάνεισε το κινητό στον υιό προκειμένου ο δεύτερος να αποστείλει το μήνυμα ή αναστήθηκε ο μακαρίτης και χρησιμοποιώντας (κακώς) το όνομα του δευτερότοκου υιού απέστειλε το μήνυμα ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι ο "NIKOS SAKELLARIOU".
Σ.Σ.1 Παρακαλώ όπως δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις σε ποιον ανήκει το κινητό που απεστάλη το μήνυμα και κατόπιν με λιγότερη ελαφρότητα να επικαλούμαστε την λέξη "ήθος" την οποία κάποιοι αναμασούν ως τσίχλα.
Σ.Σ.2 Καθώς φαίνεται κάποιοι διαθέτουν επιβαρυντικά "στοιχεία" για την "άσκηση εξουσίας των νέων τοπικών αρχόντων" (αλήθεια οι νεοεκλεγέντες έχουν αναλάβει επίσημα ΗΔΗ τα καθήκοντά τους και έχουν ΗΔΗ ασκήσει εξουσία;). Αφού κάποιους τους διακρίνει το "δαιμόνιο" δημοσιογραφικό ύφος και ήθος που αντιγράφουν από τους "τηλε-Εισαγγελείς" ας αποταθούν στην Δικαιοσύνη με τα ανάλογα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τα περαιτέρω. Μέχρις τότε τα γραφόμενα φαντάζουν ως φθηνές προσπάθειες εντυπωσιασμού αλλά και κακόβουλες συκοφαντίες.

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Σεβαστέ μου φίλε Παύλο, δυστυχώς όλα τα κρανία των ανθρώπων δεν προστατεύουν εγκέφαλο. Άλλα κρανία προστατεύουν άχυρα και διάφορες άλλες ζωοτροφές, άλλα κρανία προστατεύουν γαϊδουράγκαθα, άλλα βουνιές και άλλα περιττώματα. Μην σε προβληματίζει και σε στεναχωρεί το μήνυμα που έλαβες. Προτείνω να φτιάξεις μια καινούρια δημοσκόπηση να ψηφίσουμε τι θεωρούμε ότι περιέχει το κρανίο του ανθρώπου που σου έστειλε αυτό το μήνυμα...

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη είσαι άπαιχτος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμες 05:05
Η δικηγορική ρητορική και η στοχευμενη προσπάθεια να ποινικοποιηθεί από δω και μπρος οποιαδήποτε παρέμβαση/σχόλιο επί του συγκεκριμένου μηνύματος που δημοσιεύθηκε πέφτει στο κενό. Έχετε υπόψιν πως γνωρίζουν κι άλλοι νομικά εδώ γύρω...

Γιώργος Χ είπε...

ανώνυμε των 5:05 σε λίγο θα μας πείς κιόλα ότι βλέπουμε και φαντάσματα κ οτι το μηνυμα ηταν προιόν...ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑΣ....

Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα είπε...

Ελα ρε παιδιά μην κάνετε έτσι. Ενα λάθος έκανε ο άνθρωπος. Προφανώς ζοριζόταν που στην Ιτέα έδειχνε πρώτο τον Καραλή και ξέσπασε ο άνθρωπος. Βέβαια δεν αρμόζει επ ουδενί αυτή η φράση απο έναν επαγγελματία μέσης ηλικίας και μάλιστα αδερφό του νεοεκλεγέντος Δημάρχου αλλά ....εντάξει άνθρωπος είναι και ξέσπασε. Λάθος; Λάθος.

Ήθελα να ξερα όμως αν έδιχνε το γκάλοπ την δική του πλευρά πρώτη τι θα έγραφε στον Παύλο; "Μπράβο Παυλάκι μου και συγχαρητήρια για το μπλόκ και τι ωραία δουλειά κλπ κλπ;"

Σοβαρότης μηδέν είπε...

Δεν είναι σωστό να ανακατεύουμε τον νεοεκλεγέν Δήμαρχο σε μια ηλιθιότητα κάποιου ανεγκέφαλου. Ο καθένας κρίνεται απο τις πράξεις του.
Οι 2 αντίπαλοι των προσφάτων εκλογών και πάρα πολλοί απο τους υποψηφίους επέδειξαν ήθος και σοβαρότητα και απ ότι είδα την δήλωση του ηττημένου Καραλή αυτή η σοβαρότητα και ο πολιτισμός συνεχίζεται και είναι καλό για τον τόπο.
Τώρα ο τύπος με τις .....βουνιές (όπως λέει κι ο Βαγγέλης) ας το χρεωθεί αποκλειστικά το παιδιάστικο ξεσπασμά του.

Κ.Κ είπε...

Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα τις αναρτήσεις που αφορούσαν την εκλογική αναμέτρηση των υποψηφίων του Δήμου μας δεν διαπιστώνω πουθενά ανώνυμοι 2:34 και 2:43 ότι ο διαχειριστής του μπλόγκ "έγερνε" υπέρ ή κατά της μιας ή της άλλης πλευράς των υποψηφίων.
Μάλλον αυτό το λέτε επειδή γνωρίζετε τις πολιτικές του πεποιθήσεις(διαχειριστή) οι οποίες φαντάζομαι ότι δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας.
Σταθείτε όμως και σκεφτείτε ότι ο εν λόγω κύριος (nikos sakellariou) έβρισε και μάλιστα πολύ χυδαία έναν άνθρωπο ο οποίος αναρτούσε και τις δυο πλευρές καθημερινά χωρίς ο ίδιος (ο διαχειριστής εννοώ) να παίρνει θέση υπέρ ή κατά κάποιου.
Άρα απ ότι καταλαβαίνει ένας αναγνώστης ο οποίος δεν γνωρίζει κανέναν (διαχειριστή-nikos sakellariou) είναι ότι αυτός που αντέδρασε κατά αυτό τον χυδαίο τρόπο είχε μάλλον καμιά ......μύγα

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι το μήνυμα για μένα οτι το μήνυμα το εστειλε φάντασμα για να προκαλέσει την διχόνοια. Διαφορετικά εάν το έκανε νοήμων ανθρωπος, τοτε προφανως εχει λύσει ολα τα αλλα προβλήματα του και ασχολείται με σένα Παυλο !!! Παυλο συγχαρητήρια για το blog σου και για την αξιολογη δουλεια που κάνεις. Τοσο καιρο δεν ενοχλησες κανέναν ειναι πασιφανες οτι είναι στοχευμένη κίνηση, ανταγωνιστών που δεν δεχονται την ήττα !!!! Γιούλη !

Ανώνυμος είπε...

Το παράλογο κυρία Γιούλη είναι οτι αυτός που το έγραψε δεν είναι απο τούς χαμένους...σκέψου αν ήταν

Ανώνυμος είπε...

Το ακέραιο του χαρακτήρος του Παύλου είναι γνωστό τοις πάσι.
Ένας άνθρωπος ειλικρινής,τίμιος και με πολλές ανησυχίες για τον τόπο του.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία στη σελίδα που ο ίδιος είναι και διαχειριστής
δεν έγινε με κανένα δόλιο σκοπό ούτε μέσα από εκεί, θα έβγαινε και ο επόμενος Δήμαρχος.
Άλλωστε όσοι είχατε πάρει μέρος θα γνωρίζατε φυσικά ότι μπορούσατε μόνο μια και μοναδική φορά να ψηφίσετε.
Θεωρώ το συγκεκριμένο σχόλιο ατυχές και δεν πρέπει ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη να γίνονται <> και αιτία πολέμου.
Τα προβλήματα του Δήμου είναι κοινά για όλους τους δημότες και όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουν για την επίλυσή τους.
Ας αφήσουμε τη νέα δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα να συγκροτηθούν σε σώμα και να τους δούμε επί του πρακτέου.
Για τον ΠΑΥΛΟ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και πολλά πολλά συγχαρητήρια που φυλάει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι ο αδερφός του νέου δημάρχου, γνωστός μεσάζων-έμπορος του Παλαμά, έκανε όλη τη βρώμικη προεκλογική δουλειά επί ένα δίμηνο τουλάχιστον, με απειλές, εκβιασμούς και άλλα ...όμορφα!!!
Μέχρι που κάποιοι του ψηφοδελτίου πειράχτηκαν και διαπληχτίστηκαν κάποια στιγμή με τον επικεφαλής του συνδυασμού και αδερφό του κίλερ αδερφού του... Όποιος έζησε (έστω λίγο) από μέσα τα πράγματα, γνωρίζει!! Πολύ βρωμιά, μπόχα και αλητία...

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό τι συνέβη σχετικά με το μήνυμα. Ο αδερφός του νέου δημάρχου, χρησιμοποίησε το κινητό του γιού ή του ανεψιού του (γιού του δημάρχου) για να στείλει το μήνυμα...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής