Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιατί θέλω τον Γιώργο Σακελλαρίου για Δήμαρχο

Γιατί τη Κυριακή θέλω να έχω τον Δήμαρχο που θα ψηφίσω εγώ, και όχι όποιον αποφασίσουν τα βουλευτικά γραφεία μετά τις εκλογές.
Γιατί τη Κυριακή θέλω να έχω έναν Δήμαρχο ικανό και δίκαιο και Δημοτικό Συμβούλιο που έχει να προσφέρει στον Παλαμά, και όχι άτομα του κομματικού μηχανισμού που λειτουργούν εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Γιατί τη Κυριακή η ανανέωση ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να έρθει στον Παλαμα!

Το χρωστάμε στον τόπο μας, το χρωστάμε στους γονείς μας, το χρωστάμε σε εμάς τους ίδιους!

Κατερίνα Γκαζούνη


11 σχόλια:

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Μάλιστα...

Ανώνυμος είπε...

Ένας Ελβετός είχε δώσει τον κατάλληλο ορισμό για τον αριβίστα. Είχε πει: Αριβίστας: Κάποιος που, από υπέρμετρη φιλοδοξία, δεν θα δίσταζε να περάσει πάνω από το ίδιο του το πτώμα.

Ανώνυμος είπε...

''Γιατί τη Κυριακή θέλω να έχω τον Δήμαρχο που θα ψηφίσω εγώ, και όχι όποιον αποφασίσουν τα βουλευτικά γραφεία μετά τις εκλογές.'' ??

Τί σημαινει ''όποιον αποφασίσουν''? Για ποιον θα αποφασισουν τα βουλευτικα γραφεια μετα τις εκλογες? Δεν ειναι δεδομενο οτι αν πλειοψηφησει ο υποψηφιος δημαρχος της αλλης πλευρας θα παρει και το χρισμα του Δημαρχου?

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως και μετα τον παραιτουν και μετα βαζουν αλλον και δεν τους αρεσει και αυτος και παει λεγοντας

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε τον Σακελλαρίου Δήμαρχο επειδή είναι ο μονός που λέει αλήθειες.

Ενώ οι άλλοι θέλουν να βγάλουν ένα δήμαρχο να παραιτηθεί σε 5-6 μήνες για να βάλουν άλλο.
Δεν θέλουμε να διοικούμαστε από πολιτικά γραφεία.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με το Σακελλαρίου θα πάμε μπροστά.

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Προπαγανδιστικός ο λόγος σας κυρία Γκαζούνη. Δεν ξέρω αν είστε υποψήφια ή έχετε κάποιον δικό σας στον συνδυασμό του κ. Σακελλαρίου, ή σε τελική ανάλυση αν σας υπαγόρευσαν το συγκεκριμένο κείμενο, εγώ για τον εν λόγω άνθρωπο θα πω ότι δεν τον ήξερα, τον γνώρισα λόγω εκλογών και τον εκτίμησα απεριόριστα επειδή η ειλικρίνειά του ξεφεύγει από την παραδοσιακή και "καλουπωμένη" ειλικρίνεια των επαγγελματιών πολιτικών. Εύχομαι κατ' αρχάς να είναι ο επόμενος Δήμαρχος στον δήμο Παλαμά όπως επίσης εύχομαι τα σημερινά του λόγια να έχουν μια ικανοποιητική συνάφεια με τα μελλοντικά έργα του...

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιστε Καραλη για να εχετε Δημαρχο στον Παλαμα τον Ταλιαδουρο...

Ανώνυμος είπε...

Εάν έβγαινε ο Καραλής θα είχαμε λέει κάποιος δήμαρχο τον... Ταλιαδούρο!!!
Τώρα, που βγήκε ο δικός σου κοπελιά, θα έχουμε το Σιούφα και τον Τσιάρα!!!!
(Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι -ή μήπως σου το κρύψανε???- ότι τα γραφεία Σιούφα και Τσιάρα δούλευαν πυρετωδώς μαζί με πρώην δεξιους δημάρχους του Παλαμά, υπέρ Σακελαρίου...!!)

Ανώνυμος είπε...

1. Πάντως κα Γκαζούνη, πολλές φορές οι "μικροπολιτικές σκοπιμότητες" είναι πολύ προτιμότερες από τις ιδιοτελείς επιδιώξεις που συνδέονται με οικονομικά οφέλη εργολάβων και άλλων οικονομικών ομάδων και ατόμων. Αυτά δυστυχώς θα τα δούμε πεντακάθαρα από φθινόπωρο...

2. Σε ποιους ακριβώς χρωστάμε τη νικη Σακελαρίου??? Στους "γονείς μας"??? Σε ποιανών τους γονείς?? Τους δικούς σας ή του κ. Σακελαρίου???

Ανώνυμος είπε...

η εν λόγω κυρία μάλλον "χρωστάει" τη νίκη και στους δικούς της γονείς αν σκεφτεί κανείς ότι αναμένεται να είναι από τους πλέον ευνοημένους του συνδιασμού.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής